Case modulare

Daca v-ati cumparat un teren si va ganditi sa ridicati rapid o constructive mica in care sa stati pe perioada cat ridicati o casa sau chiar si pentru depozitare ,atunci va recomand o casa modulara.

Casele modulare fac parte din categoria caselor prefabricate, impartind nisa cu casele mobile, casele de tip kit, casele din containere sau chiar casele mici. Particularitatile caselor modular ear fi ca pot fi modulate pe component a constructiei astfel incat daca dorim sa schimbam locatia acestei constructii sa fie usor de demontat si reasemblat la noua locatie.

Configuratiile de compartimentare pentru acest tip de case sunt diverse, continand atat dormitoare, bai, livinguri, cat si garaje sau terase, existand posibilitatea ca pe viitor sa se ataseze alte module in functie de necesitati.

Elementele de structura sunt preponderant din lemn sau profile metalice zincate , ce pot fi usor de debitat la dimensiuni si de incheiat pe elemente modulare.

Fundatiile vor fi gandite ca pentru structura usoara, atat din piloni de beton cu placa din grinzi de lemn si dusumea, ori din fundatie continua din boltari de ciment cu placa de lemn sau beton.

Structura peretilor realizata modular pentru eficientizarea elementelor de montaj astfel incat sa rezulte pierderi mici si o executie cat mai rapida/usora.

La fel prinderile intre modulele peretilor sa se realizeze cu elemente ce pot fi desfacute usor in caz de nevoie, dar care sa nu afecteze structura modulelor.

Acoperisul la fel se poate realize modular cu usurinta la executie sau desfacere. Ca invelitoare se poate alege tigla metalica cu prinderi in suruburi avand avantajul ca se pot desface usor si prin inlocuirea suruburilor cu garnitura putandu-se etansa ca la o constructie noua.

Modele sunt diverse alegandu-se in functie de necesitati , finante si locul de amplasare.

No Comments Yet.

Add New Comment