CASE-VILE – PENSIUNI

ALTE PROIECTE  – AICI

Planurile si detaliile pentru fiecare proiect se stabilesc dupa :

  • completarea formularului cu Tema de proiectare
  • hotararea privind asezarea pe teren a viitoarei constructii
  • functie de preferintele fiecarui beneficiar in parte
  • incheierea contractului de proiectare

Imagini Structura 3D

O mica selectie de imagini 3d pentru structura . Astfel de imagini va scutesc de problemele ce pot aparea in timpul executiei , pentru ca se pot vizualiza toate etapele de executie si implicit detaliile ce pot fi extrase prin marirea unei imagini pe zona dorita.

Aceste imagini , coraborate cu planurile de arhitectura si structura cat mai detaliate , cu extrasele de material pe fiecare etapa, va ajuta sa executati o constructie cu cat mai putine batai de cap si va scuteste de timpul pierdut pentru a subantelege anumite planuri ce nu sunt pe intelesul tuturor.

De mentionat ca aceste imagini sunt incluse in pret si nu se percep taxe suplimentare.

Si inca un aspect important – orice structura ridicata in 3d , va genera planuri de rezistenta corect executate si implicit rezolvarea tuturor detaliilor de executie.

Necesitatea unor proiecte cat mai complete pentru o constructia proprie, e de multe ori o cerinta obligatorie pentru ca relatia cu constructorul sa decurga in bune conditii si cu un rezultat optim la realizarea unei constructii.

Astfel, ca pe langa arhitectura si instalatii , care la fel ar fi indicat sa fie realizate cat mai complet , distingem capitolul de rezistenta ca fiind unul de o importanta ridicata avand in vedere caracterul stabil si rezistent pe care ar trebui sa-l aiba fiecare constructie in parte.

Iar pentru acest lucru am considerat ca beneficiarul , in plus la proiectul de baza complet, sa primeasca si astfel de imagini care sa va scuteasca de problemele ce pot aparea in timpul executiei , pentru ca se pot vizualiza toate etapele de executie si implicit detaliile ce pot fi extrase prin marirea unei imagini pe zona dorita.

Alte proiecte 2009-2011