Finisarea fatadelor la casele noi sau vechi cu caramida/piatra aparenta

  Pentru a îmbunătăți aspectul casei, pe langa variantele actuale de finisaj decorativ cu tencuiala sau var lavabil, puteți placa constructia noua sau veche cu o cărămidă sau piatra aparenta. Această decorare va face casa chiar mai caldă, ceea ce va ajuta la reducerea costului de încălzire , daca evident se va impune inca un strat de termoizolant intre peretele principal si cel exterior de design.

  Caramida aperenta se dovedeste a fi un material fiabil și durabil care nu necesită o schimbare a într-o perioadă scurtă de timp. Alegerea ca material pentru decorarea zidurilor exterioare a caramizilor aparente sub diferite culori, texturi și dimensiuni , va conduce la o zidărie unică, care va conferi fațadei un design de neegalat.
  Cărămidă, datorită proprietăților sale, este potrivită pentru aproape toate lucrările de exterior. Are o conductivitate termică scăzută, este rezistentă la îngheț și umiditate. Spre deosebire de cele obișnuite, cărămida de clincher are mai multe margini distincte, culoare uniformă și aspect estetic. Placarea decorativă se realizează utilizând o caramida multi-colorată și o schemă de design in functie de arhitectura casei.
  Astfel ca alaturi de proprietatile tehnice excelente, caramizile aparente au si o bogata paleta de culori care ofera posibilitati nenumarate de creare a unor arhitecturi. Prin combinarea diferitelor culori disponibile, dar si a folosirii cu alte materiale, se pot obtine efectele dorite, indiferent ca vorbim de o cladire moderna sau de renovarea unei constructii.

  No Comments Yet.

  Add New Comment