Beneficii termoizolare cu – PUR / PIR-spumă rigidă

Beneficii termoizolare cu  –  PUR / PIR-spumă rigidă – izolație subțire

ID_7
Material
/ PIR materiale izolatoare PUR sunt fabricate fără CFC, HCFC sau fibre. PUR / PIR spumă rigidă este foarte rezistent împotriva substanțelor chimice întâlnite în aplicații practice. Nu putrezesc, este rezistent impotriva ciupercilor, microbi și mucegai, nu se descompune, este inodor, și fiziologic inofensiv.
performanță de izolare
PUR / PIR spumă rigidă convinge cu conductivitatea sa termică extrem de scăzută. Prin urmare, elementele noastre izolatoare cu valori nominale de conductivitate de TCL 023 la TCL 030 asigura izolare optima cu grosimi minime panou. Comparativ cu materiale izolante convenționale, salvați aproximativ 40% din grosimea materialului. Asta se traduce intr-un real câștig de spațiu de locuit.
Protecție împotriva incendiilor
PUR / spumă rigidă PIR este furnizat în B2 materialul de construcție de clasă. Ea nu prezintă o tendință de mocnească, nu se topește într-un incendiu, și nu se încadrează în picături de ardere.
Comportamentul de temperatură și de absorbție a apei
PUR / PIR spumă rigidă are o gamă largă de temperaturi de funcționare. Până la 250 ° C pentru perioade scurte de timp, și, prin urmare, rezistent la bitum fierbinte – intervalul de funcționare continuă este de la -30 la +90 ° C până la. De asemenea, sub efectele temperaturii extreme, PUR / PIR prezintă o precizie dimensională ridicată și stabilitate. Materiale realizate din PUR izolant / PIR spumă rigidă au în principal o structură de celule închise. de absorbție a apei este de max. 2 … 5% în volum.
biologie clădire
Pe baza investigațiilor efectuate de Karl Heinz Sirtl la Institutul Bio-Bauforschung (IBBF), PUR / PIR spumă rigidă este clasificată ca având o „biologie clădire pozitivă”, și pot fi folosite fără rezerve pentru construcții ecologice și verde.
De mediu și ecologie
PIR elemente PUR / izolatoare sunt, de asemenea, convingătoare în fiecare evaluare a ciclului de viață. fabricarea lor necesită doar o fracțiune din energia valoroase care ajută pentru a salva timp de zeci de ani. Iar la sfârșitul duratei lor de viață – mai mult de 50 de ani – o valoare calorică egală cu aproximativ 21 de litri de ulei de încălzire poate fi recuperată de la fiecare metru cub. În mod natural cantități mici de reziduuri și ecologic. De asemenea, mediul nostru este capabil de a respira liber din nou. Pentru că fiecare litru de ulei de încălzire salvat, pune aproximativ 3 kg de dioxid de carbon (CO2), mai puțin în atmosfera terestră. Prin modul în care: Linzmeier reciclează deșeuri de fabricație, precum și resturile curate din constructii, pentru a produce panouri de construcție LINIREC, continuând astfel ciclul de material.

No Comments Yet.

Add New Comment